5.10.17

PROGRAMA AWASUKA: A punto de Caramelo...



















Aquesta serà la última setmana dels estudiants del torn de maig, i segueixen preparant tot per l’arribada del nou torn.

DM_____DHUNGA- MATO
Construcció de l'escala





























Ja hem acabat l’envolvent exterior del prototip del Multisports. Aquesta setmana hem estat construint l’escala i tapant els forats que havíem deixat per recolzar els andamis.
Tapant els forats del andamis














S_____SUPPING 

La Laura Coll, l’enginyera de ponts i camins del programa, ha fet grans avanços en l’estudi del sòl de la parcel·la del nostre primer beneficiari Niranjan Puddassainee. La seva tasca, consistia en confirmar la resistència del terreny i així poder acotar al màxim possible la seva cimentació. 

El que està fent l’Anna és, amb l’ajuda d’una taula de carga, anar variant el pes per veure quina és la resistència del terreny, a més a més també està fent un estudi de les argiles dels diferents emplaçaments on actuarà el programa Awasuka. 

CB_____CONCRETE BLOCK
Últims retocs al prototip de Block




















Al prototip de Block, supervisat per l’estudiant Victoria Solina, ja hem acabat tot l’interior. 

En Hira, el nostre fuster, ha acabat de col·locar el falç sostre, que era l’últim element que calia perquè, després d’un mes d’obres, ja es pugui habitar el prototip. 

En Saiko Rubber ha fet un treball magnífic. L’habitatge social construït per la didi de l’orfenat la senyora Santamaya.
Col·locació del falç sostre





































A_____ACTUALITAT 

Aquesta setmana a la petita localitat de Bhimphedi va tenir lloc el festival “Vincent Jatra”. Una gran Festa Major plena de música que va unir tot el poble al carrer principal. El festival que consisteix en portar la deessa del municipi d’un a l’altre temple del poble.
Festival "Vincent Jatra"