7.10.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: tenim la sensació que l'edifici estarà llest aviat!!






























Shuvodayam!

La calor ha tornat amb força a KKL però la feina no s'atura. Els treballadors suporten la calor de manera admirable i la Clàudia i la Marta fan el que poden.

Poc a poc, es van ultimant els detalls i es comença a tenir la sensació que l'edifici estarà llest aviat. 

En primer lloc, ara ja sí, podem dir que els lavabos estan complets del tot! El "plumber" ja ha fet la instal·lació de subministrament i tenim dos tancs instal·lats a la coberta.

A més, l'edifici ja està tot pavimentat. En Raju ha acabat definitivament el paviment interior i després en Sivaram va poder fer el paviment de les terrasses. Ha quedat preciós i l'edifici ja comença a tenir pinta d'acabat.

D’altra banda s'han posat les reixes a les finestres i gràcies a l'ajuda de tots els nens del centre (aprofitant que tenien uns dies de festa a l'escola) hem pintat les reixes de color "light grey/cement". Mentrestant els fusters han fet els marcs per les mosquiteres i nosaltres els hem pintat de color blau, que diuen que espanta les mosques (molt adequat per aquest país). Un cop pintats, han posat la mosquitera i els han fixat, de manera que l'edifici ja està protegit de qualsevol insecte no desitjat. Els marcs de les finestres també els hem pintat de blau i estan a l'espera que arribi el vidre. 

Després de les finestres vénen les portes i de moment ja s'han pres les mesures i la Clàudia va passar un matí a Nandyal buscant la millor fusta per als marcs. 

Per últim, l'electricista ha començat la seva feina i d'aquí un parell de setmanes ja tindrem llum a l'edifici i podrem treballar fins i tot de nit! ;)

Fins aviat,

Clàudia i Marta