11.10.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: La madame Marga ja és a KKL!






























Holi!

Aquests últims dies a Koilakuntla hi ha hagut uns quants canvis: ja ha arribat la “madame Marga”! S’ha adaptat amb gran rapidesa a la vida local i de seguida s’ha fet amb l’obra.

També s’acomiada la Marta, que després de passar casi tres mesos aquí, ja tenia ganes de tornar a Barcelona, però de ben segur que aviat ens trobarà a faltar. Per celebrar la seva feina i la gran amistat que s’ha generat a l’obra, vam fer un comiat amb els treballadors.

A l’obra tot avança segons el seu planning. Quan estàvem les tres voluntàries, vam anar a comprar el vidre i a dia d’avui ja es troba col·locat tant a les finestres de dalt com a les de baix. Una vegada els fusters acabin amb els detalls de les finestres, es posaran a treballar en les portes. El passat dimarts matí la Marga va anar a Nandyal a comanar la fusta per fer els marcs i la setmana que ve ja podrem anar a recollir-la.

L’electricista ja ha acabat la instal·lació de planta baixa i està començant amb la del pis de dalt, tot avança al seu ritme i ben aviat podrem veure-hi de nit!

Finalment l’edifici ja és totalment accessible!! En Sivaram ja ha fet la rampa i aquests dies els “levers” estan endreçant l’entorn i netejant amb l’ajuda dels búfals i les cabres. En Raju va col·locar el paviment de l’escala i ara dona una imatge molt més elegant a tot l’edifici!! Prèviament vàrem anar a comprar les pedres tant per l’escala com per el sòcol amb el tractor i també vam veure com es feien les piques dels banys!

La vida laboral a KKL ha estat paralitzada uns quants dies degut al festival de Mahatma Gandhi que segons ens han explicat la gent d’Haribala, perquè ho entenguéssim bé, és una mena de Reis Mags i Cagatió o així ho van comparar nosaltres (festival kings). Vam anar a fer la ruta dels temples amb la Kumari i vam donar ofrenes als Déus que a canvi ens van regalar un dolç.

Fins aviat, una abraçada desde KKL.
Fusters col·locant el vidre

Construcció de la rampa

Búfals fent neteja

Cabres fent neteja

Raju fent l'escala

Comprant les pedres

Fent les piques

Festival de Mahatma Gandhi