6.1.19

PROGRAMA AWASUKA: Eleventh week!







































CAST

Namasté!

Seguimos en Suppin con la casa de Pradeep sin descanso!

Esta semana hemos tenido la ayuda de más mistris porque ha hecho falta ir a cortar madera al bosque.

Es una tarea muy laboriosa y que lleva bastante tiempo. Por suerte tenemos a unos mistris especialistas y que hacen un trabajo espectacular con unas herramientas muy básicas.

Han acabado el revoco de hormigón, y estamos muy contentos con los resultados! Lo siguiente será terminar de preparar la madera para hacer la cubierta y que puedan vivir en el interior aunque sigamos con tareas antes de finalizar la obra.

Varios días, mientras estamos trabajado ha pasado una cosa muy curiosa. Sanumaya, la dueña de la casa que estamos rehabilitando da la señal que un animal se ha comido a una gallina local y todos los mistris salen corriendo al lugar del crimen. Siempre nos decían que era un gato el que se las comía, pero hoy nos hemos enterado de que es una pantera o leopardo, así que es tan rápido que nunca lo cogen. En un mes ya se ha comido a cinco gallinas locales.

Una gran noticia es que Nirmala quiere comenzar las obras de su casa y parece que por fin tiene mistris para arrancar con la casa temporal!

Hasta la próxima semana!

CAT

Namasté!

Seguim a Suppin amb la casa de Sanumaya sense descans!

Aquesta setmana hem tingut l'ajuda de més mistris perquè ha calgut anar a tallar fusta al bosc.

És una tasca molt laboriosa i que porta força temps. Per sort tenim a uns mistris especialistes i que fan una feina espectacular amb unes eines molt rudimentàries.

Han acabat les franges de formigó, i estem molt contents amb els resultats! El següent serà acabar de preparar la fusta per fer la coberta i que puguin viure a l'interior encara que continuïn les tasques abans de finalitzar l'obra per complet.

Diversos dies, mentre estavem treballant han passat unes coses molt curioses. Sanumaya, la propietària de la casa que estem rehabilitant dóna el senyal que un animal s'ha menjat a una gallina local i tots els mistris surten corrents al lloc del crim. Sempre ens deien que era un gat qual les menjava, però avui ens hem assabentat que és una –chitua- pantera o lleopard, així que és tan ràpid que mai l'agafen. En un mes ja s'ha menjat a cinc gallines locals.

Una gran notícia és que Nirmala vol començar les obres de casa seva i sembla que per fi té mistris per arrencar amb la casa temporal!

Fins la setmana que!

ENG

Namaste!

We continue in Suppin with the house of Pradeep without rest!

This week we had the help of more mistris because it was necessary to go to cut wood to the forest.

It is a very laborious and hard work. Luckily our mistris are specialists and make do a spectacular job with some very basic tools.

They have finished the concrete render, and we are very happy with the results! The next thing will be to finish preparing the wood to make the cover and that they can live inside even if we continue with tasks before finishing the work.

Several days, while we are working, a very curious thing has happened. Sanumaya, the owner of the house we are rehabilitating gives the signal that an animal has eaten a local chicken and all the mistris run to the scene of the crime. They always told us that it was a cat that ate them, but today we have learned that it is a panther or a leopard, so it is so fast that they never catch it. In a month, five local chickens have already been eaten!

A great news is that Nirmala wants to start the works of her house and it seems that she finally has mistris to start with the temporary house!

See you next week!