15.4.15

Biblioteca a Palmarin: Perfilant l'interior...





























La Biblioteca de Palmarin ja comença a prendre forma també per l'interior. Amb la primera capa de pintura, s'il·luminen els espais de llum natural i es confirmen les hipòtesis dissenyades. Obertures tangencials i lluernaris entre els diferents nivells de cobertes banyen de manera indirecta les diferents sales de futura lectura. La Marta i la Valèria estan fent una feina immillorable!

Hola hola!

Aquests dies post-setmana santa són de vacances escolars, i per nosaltres també ho han sigut una mica, tot i que ens passem el dia a l’obra! No hem pogut avançar gaire perquè continuem sense contenidor, però el cap ens treu fum pensant com ho podem fer per deixar la biblioteca el màxim d’acabada possible sense el material que ens falta. Ens estem fent a la idea que haurem de marxar i el contenidor continuarà aturat a Dakar. Després de tants mesos de feina és una mica trist, però no hi podem fer res, només pensar, pensar i pensar!

La feina que més es nota aquesta setmana és la dels pintors. Els hi va costar arrencar perquè no trobàvem un color que agradés a tothom, però una vegada s’hi van posar han avançat molt ràpid i ja tenim gairebé tot l’exterior fet, només falta la part del porxo. L’interior també ha canviat molt! Ara que en Malick, el fuster, ja ha acabat de posar els suports dels prestatges, l’Omar i el seu equip han fet una primera capa de blanc. La veritat és que l’espai ha crescut moltíssim i s’ha fet molt més lluminós! A part, en Malick va acabant mica en mica tots els encàrrecs que té pendents i a mitjans de setmana ens va portar els porticons que faltaven de les finestres practicables, les que van als retranquejos. Queden molt bonics! A veure si la setmana que ve porta les portes d’entrada i li donem un respir, que diríem que cada vegada que ens veu s’espanta!

Hem valorat que, encara que al contenidor hi hagi fil elèctric per fer el cablejat dels endolls, els interruptors i les llums (tot això també està al contenidor), comprar-lo aquí no era una despesa gaire gran i permet avançar molt en la instal·lació. Quan tinguem tots els fils passats podrem col·locar les teles pel fals sostre! En Babacar fa dos dies que hi treballa i ja està a punt d’acabar. A principis de setmana també va fer la posta a terra de tota la instal·lació elèctrica, va posar una capa de carbó, una de sal i una altra de carbó per assegurar que tota la humitat quedarà neutralitzada. 

I poca cosa més... Sort que a casa hi estem tant bé i al poble tothom ens cuida tant per compensar els moments baixos. Tothom diu que la biblioteca és amossa (bonica) i ens feliciten per tota la feina de planejament i disseny de l’edifici, o sigui que en aquest sentit no podríem estar més contentes!

Fonahom!!! (petons i abraçades)

Valeria i Marta