8.4.15

Biblioteca de Palmarin:s'acosta el final!

























A Palmarin, ja queden poques setmanes perque la Valèria i la Marta, voluntàries del segon torn, deixin l'obra i finalitzin la seva estada a Palmarin. L'edifici de la biblioteca ja està pràcticament acabat, però per deixar-lo ben enllestit hi ha mil i un detalls que cal fer! L'endarreriment del contenidor fa que algunes feines que estaven programades no es puguin fer, però això no frena a les voluntàries, que dia a dia troben feina per millorar a l'obra!


Anyaya Bo! Què tal?

Sembla que l’espera del contenidor es una penitència per aquesta setmana santa. Fa dies que l’alcalde ho està gestionant i només cal una signatura, no sabem si es per la calor que porta l’armatan (vent que ve del desert) però el ritme senegalès es més lent que mai. Ja no ens fem il·lusions de que arribarà la setmana vinent, només esperem que arribi amb temps suficient per poder acabar tot.

Sembla mentida però cada dia trobem coses per anar avançant, hem acabat la fosa sèptica i hem netejat el pati de la biblioteca. També s’ha col·locat el fals sostre del lavabo. La porta d’entrada a la biblioteca ja està en marxa, hem comprat perfils metàl·lics per fer un marc al crintin i donar-li mes personalitat a l’hora que durabilitat. Hem fet l’encàrrec dels porticons de les portes d’entrada d’ambdós edificis per poder tancar quan sigui l’hora de col·locar llibres i mobles interiors. 

La Senelec (companyia elèctrica) ja ens ha connectat a la xarxa general i en Malik (en fuster) ha pogut començar a posar el suport dels prestatges. 

Després d’un llarg debat i proves de pintura, ja tenim un color adient per l’exterior de la biblioteca. És un marró xocolata que combina molt be amb el color de la fusta, la palla i el crintin de la tanca. Aquest fet fa canviar molt l’aspecte de la biblioteca. El crintin que vam escollir per la tanca té pinzellades d’aquest marró i la veritat es que ha quedat molt be tot conjugat.

Demà 4 d’Abril es el dia de la independència a Senegal i només treballarà l’equip de pintors. Entre això i que diumenge es Pasqua ens espera un cap de setmana mogudet.

Esperem poder enviar fotos d’acabats la setmana vinent. 

Bones festes! Un petó

treballant una closca de carbassa per fer el suport d'una lluminària

















Les nostres valentes voluntàries amb la tanca del pati de la biblioteca