30.11.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: Aquesta setmana hem construït la fosa sèptica!
































Shuvodayam!

Això ja s’acaba!

El temps ha passat volant i escrivim aquest post a una setmana de deixar KKL. Estem treballant a contrarellotge per poder deixar-ho tot llest i invertint els darrers esforços en solucionar els petits inconvenients de darrera hora. Però no tenim cap dubte de que marxarem amb tot ben enllestit!!

Des de les últimes noticies que us vam enviar hem avançat bastant, tant que ja tenim totes les portes posades i a punt de pintar-les per deixar-les perfecte. Ara ja podem evitar l’entrada de tots aquest animalons que de nit visitaven l’edifici.

La fosa sèptica també està a punt de poder ser utilitzada!! Després de molts de mals de caps i de tenir a tot l’equip tant de Barcelona com de la índia pensant i dissenyant la fosa vam arribar a una solució!! Hem optat per dos depòsits de tubs de formigó prefabricats que va manar a cercar a Banaganapalle i un tercer compartiment que és l’encarregat de filtrar els residus que s’ha fet amb brics. Només tenim ganes d’acabar per posar-la en funcionament i veure l’èxit!!

El passat diumenge, aprofitant que els nens no tenien classe, vam fer una neteja a l’edifici, que falta li feia amb l’ajuda de tots ells. Ens va venir molt bé per passar una estona junts, ells estaven encantats d’estar a l’obra i veure els avanços i nosaltres de tenir allà els millors treballadors de KKL. Després vam intentar treure l’aigua de la cimentació del segon edifici ja que posteriorment hem de netejar-la però tot i tenir la maquina no vam aconseguir més que una estona de diversió i fang. Estem a l’espera del mecànic per acabar de buidar-la. A la nit, com a mostra d’agraïment vam sopar semoses, uns pastissets de postres i refresc!

La setmana passada vam aprofitar uns dies per viatjar a Hyderabad a veure un despatx d’arquitectura de la Sneha, una noia índia que aquest any va estudiar amb la Gabi a Barcelona. Teníem molta curiositat per conèixer els tipus de projectes en els que estaven treballant arreu de la Índia i de Doha i ens va ensenyar els monuments més emblemàtics de la ciutat i la historia de cada un d’ells.

Marga i Gabi!
Marga i Gabi dissenyant la instal·lació dels tubs de la fosa sèptica

Segona fase de la fosa

Tercera fase de la fosa 

Treballant les portes

La nova barana i les portes




































cavant el forat per la fosa

Netejant l'escala exterior

Tallant la fusta