7.11.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: La Gabi ja ha arribat a KKL!



























Bon dia des de KKL!

Ja estem a la recta final del primer edifici i tot i que les feines es van acabant, sempre van sortint petits detalls! A principi de mes ens vam a acomiadar de la Claudia i la Marga es va quedar sola uns dies esperant l’arribada de la Gabi, la nova voluntària de l’equip de Koilakuntla. Ara que ja som l’equip complet la feina no s’atura ni un minut!

La Gabi, que repeteix experiència com a cooperant, ha arribat amb força i amb moltes ganes de treballar. Durant els primers dies del nou equip a l’obra es va acabar la instal·lació elèctrica i l’edifici ja llueix tant de dia com de nit. També s’han acabat de pintar i segellar les finestres, ja pot ploure en voler!

Aquests dies en Sivaram ha estat acabant les juntes de la façana, les quals ens ajudaran a fer mes estanc l’edifici. Els fusters ja estan treballant la fusta dels marcs de les portes que el passat divendres vam anar a buscar a Nandyal. I aquest dilluns també vam aprofitar per fer reunió a l’obra amb Sivaram i els membres d’Haribala per acordar el tema de la fosa sèptica perquè ben aviat puguem fer servir els banys!

I perquè no tot sigui treballar, el primer diumenge que la Gabi va arribar va coincidir amb el primer aniversari de l’església del poble i vam anar a dinar allà amb tots els nens d’Haribala, vam conèixer a molta gent local i ens vam sentir molt ben acollides. Seguirem treballant perquè ben aviat puguem veure l’edifici en funcionament.

Marga i Gabi!
Acabant de pintar les fineses aprofitant la instal·lació eléctrica que ja esta acabada

Tornant de Nandyal amb les fustes pels marcs

Els treballadors d'en Sivaram omplint les juntes de façana

En Sivaram controlant el plastering de l'escala

Reunió a l'obra per definir la posició de la fosa sèptica