26.6.17

BIBLIOTECA, AULARI i MÒDUL DE COOPERANTS A NDANGANE: Arriba el nou equip de l'Ibnou i comença a pujar la coberta!Baldo Baldo!!

Aquests últims dies l'obra ha donat un avanç increïble!
Per fi ha arribat l'equip de l'Ibnou a la chantier i hem començat a pujar la coberta de la biblioteca. En menys d'una setmana ja han pujat l'estructura i en pocs dies acabaran de posar les xapes! Quin súper equip tenim! Si veiéssiu com han pujat a pols les bigues de fusta vermella que lleugeres no són, al·lucinaríeu! Aquests Senegalesos estan fets d'una altra pasta!

Per una altra banda, l'equip del Bour ha estat fent el porxo i les terrasses del mòdul de cooperants, que encara que estem tenint molts problemes d'aigua (som l'últim poble on arriba l'aigua i hi ha molts dies que la pressió és insuficient...), això va agafant forma.

La feina cada dia és més dura, les temperatures i la humitat van augmentant pel que ja tenim una mica de ganes que arribi la temporada de pluges!

Aquesta setmana acabem el Ramadà! No ha sigut un mes fàcil però els nostres equips són uns cracks i ho han portat força bé!

Bondiki!

Ane i Aina

L'equip pujant les bigues de la coberta.

Foradant les unions de les bigues.

Entre tots, s'aconsegueix aixecar la coberta.

L'equip, reposant després d'una productiva jornada de feina.

L'estructura de fusta la quasi terminada.

Foto d'equip.

Ja es poden col·locar les xapes.

El resultat final des de dins: l'edifici va agafant forma!