26.6.17

BIBLIOTECA AL C.E.M. MLOMP: coberta acabada!































Hola!

Aquesta setmana hem acabat de muntar el zinc de la coberta (si, finalment hem pogut!!). Com sempre, els treballadors no deixen de sorprendre'ns: tot i que els mitjans no són els millors, sempre acaben trobant la millor manera de fer la feina, amb mètodes que nosaltres no haguéssim pensat mai, com per exemple tallar el zinc a cop de matxet. Ja us podeu imaginar la nostra cara quan, enfilat a l'estructura de fusta, en Kalilou, després de dos intents fallits amb les alicates i una serra radial, va agafar el matxet i va començar a tallar el zinc. Això si, sempre amb la protecció de les ulleres. C'est l'Afrique!

També volem destacar que, per una nit, la llar d'infants de Mlomp es va convertir en discoteca. El club espanyol del CEM va organitzar un "sopar" a la llar d'infants, i va convidar al "comando tubab" (las blanquitas). Ens van citar a les 8 del vespre, i com que c'est l'Afrique, vam pensar que era millor arribar a les 9. Evidentment vam ser les primeres, i ens vam trobar un munt de taules parades al pati i música molt animada a l'interior de la guarderia (la combinació de dibuixets i joguines de nens petits amb el "reggaeton africano" era molt curiosa).

Després d'esperar una hora (amb la panxa buida, ja que si et conviden a sopar el normal és esperar i menjar amb tothom) i veure que ningú semblava tenir la intenció de treure el menjar, vam començar a adonar-nos que segurament soparíem tard, així que per a distreure'ns vam entrar a ballar. Tothom va començar a arribar, directes a la pista de ball, però semblava que nosaltres érem les úniques afamades. Com que ens semblava estrany que ningú digués res, vam preguntar, i resulta que érem les úniques que no havíem menjat. Doncs bé, pour la prochaine fois, a l'Àfrica, si et conviden a sopar, val més que sopis abans a casa, no sigui cas que acabis sopant a les 3 de la matinada després d'haver ballat tot i més.

À bientôt, Bakayom, Fins aviat !! Bisoussssss !!!!!

Maria i Ari

Kalilou i Wawaye tallant el zinc a cop de matxet





































 
La coberta està quasi terminada

Maria a la finestra