10.3.17

CICLE DE TALLERS DE BIOCONSTRUCCIÓ!

Des de Base-A, oferim un cicle de tallers de Bioconstrucció que tindrà durada, en dissabtes alterns, des d'abril fins a juliol, amb la col·laboració de diferents talleristes especialitzats en cada tècnica!

A través de la realització d'un lavabo sec, treballarem diferents tècniques de bioconstrucció, tals com els murs de Cob, Quincha, Palla, Adobe i BTC, així com canyís, sostre verd, i arrebossats!

Cada taller tindrà una durada de tres hores (dissabtes de 10 a 13h), amb la opció voluntària de quedar-se a dinar i seguir participant de la construcció durant la tarda.

El preu per sessió és de 35€, mentre que el cicle complert gaudeix d'un preu reduït: 150€. 

Els tallers es realitzaran a Can Galbany, Montornès del Vallès. Per arribar-hi podeu venir en tren fins a Montmeló (uns 20 minuts desde Barcelona) i allà us vindrem a buscar en cotxe. També coordinarem cotxes compartits entre els participants de diferents punts de Catalunya .
Per a més informació i inscripcions, ens podeu contactar a coord.basea@gmail.comDesde Base-A, ofrecemos un ciclo de talleres de Bioconstrucción que tendrá una duración, en sábados alternos, de abril hasta julio, con la colaboración de diferentes talleristas especializados en cada técnica!

A través de la realización de un baño seco, trabajaremos diferentes técnicas de bioconstrucción, tales como los muros de Cob, Quincha, Paja, Adobe y BTC, así como cañizo, techo verde, y rebocos!

Cada taller tendrá una duración de tres horas (sábados de 10 a 13h), con la opción voluntaria de quedarse a comer y seguir participando de la construcción durante la tarde.

El precio por sesión es de 35€, aunque el ciclo completo goza de un precio reducido: 150€. 

Los talleres se realizarán a Can Galbany, en Montornés del Vallès. Para llegar podéis venir en tren hasta Montmeló (20 minutos desde Barcelona) y allí os iremos a recoger en coche. También organizaremos coches compartidos entre los participantes desde diferentes puntos de Cataluña.

Para más información e inscripciones, nos podéis contactar a coord.basea@gmail.com