25.5.15

Projecte a Naré: PIGNONS (encavallades)AMUNT!!
















Setmana de fusta i despedides...

Dimarts van marxar les alulums de l'anterior equip (l'Andrea i l'Emma), juntament amb la Marta de Palmarin que havia vingut a passar la darrera setmana amb nosaltres...el poble es va quedar trist per la seva marxa, i encara avui quan ens troben pel carrer ens pregunten per elles. 

Vam passar una darrera setmana molt mogudeta, entre la obra, despedides, aniversaris,...va ser un còctel emocional molt potent i va acabar amb un gran sopar familiar a casa la família Diatta!

Per una banda estem emocionadíssimes perquè el ritme que porten l'equip que està treballant les encavallades, és increïble!! Per solventar el compliment del timing i l'objectiu setmanal, vam estar parlant amb l'Eno sobre introduir algun canvi en el nou contracte; i vam decidir adjuntar una clàusula de penalització per incompliment de plaços, és una novetat però ho vam decidir de manera consensuada i ens ha donat molt bons resultats. 

Ha estat necessari però, estar molt a sobre del nostre proveïdor de fusta, l'Alassane Diao i hem anat al bosc per veure com estaven les comandes i aconseguir que es compleixi el dia d'entrega de les bigues de lligada entre les encavallades.

D'aquesta manera hem aconseguit que l'equip treballi amb efectivitat i s'involucrin més dia rere dia i això ens ha permès construir i col·locar les dotze encavallades en poc menys de dues setmanes!!

La nostra prioritat és deixar-les col·locades per poder finalitzar la coberta abans no arribi l'època de pluges, que ja ha començat a donar els primers tocs d'atenció!! 

Ja estem esperant que arribi la comanda de tot el material que necessitem per la coberta a principis de setmana; de manera que si tot va sobre rodes el dia 6 de Juny només quedarà col·locar la palla!!

Abraçades caloroses!!

Patricia DIATTA* et Mireia SAGNA*

* els nostres noms de família a Thionck!