25.5.17

BIBLIOTECA, AULARI i MÒDUL DE COOPERANTS A NDANGANE: Primera setmana de l'Ane i l'Aina





































Namfio!

Portem ja tres dies soles i es nota. La despedida de la Lucía i l'Elias ha sigut dura i ja se'ls troba a faltar, tan a casa com a la chantier, els massons pregunten continuament per ells. Aquestes dues últimes setmanes hem estat treballant els quatre, ells donant-nos tota la informació que necessitarem pels pròxims mesos i nosaltres trobant el nostre forat entre converses en francés i serer. 
Després d'una llarga setmana de despedides, sopars a la chantier etc han marxat i finalment ens hem pogut quedar amb la seva habitació (que és la bona jejeje) i instalar-nos definitivament. 

Pel que fa la obra els murs de la biblioteca ja estan acabats i l'Ane ha començat a treballar colze a colze amb l'Ibnou, el nostre fuster, per tal d'acabar de perfilar els detalls i unions de la coberta. 
L'Aina, mentrestant, està a la chantier amb tot l'equip de massons pujant els murs del mòdul de cooperants que avança molt ràpidament. 

De moment només tenim problemes amb el sol senegalés per la resta estar a N'dangane és fantàstic. El poble ens ha rebut maravellosament i la familia i els massons encara millor! 

Bondiki! (fins després!) 

Les gambes Ane i Aina

Marcant la cumbrera de coberta

Visita oficial a l'obra

La paret del mòdul ja comença a pujar

Descansant al sol

Comencem les filades per les cantonades!

Tot avança a súper velocitat

Preparant els pilars

Els pilars arriben a la obra!