2.2.17

PROGRAMA AWASUKA: El Jose i l'Andreu comencen l'aventura!

Després de dos setmanes a Bhimphedi amb la companyia de l’Alba i l’Andrea ja ens trobem adaptats i amb ganes d’afrontar aquests 4 mesos que s’ens presenten davant nostre. Quatre mesos per aprendre, ensenyar, compartir i sobretot disfrutar d’aquesta experiència. 

L'equip sencer abans que l'Alba i l'Andrea torni






































DHUNGA-MATO MULTISPORTS PROTOTYPE
Comencem la setmana sabent que la carta del govern ha estat entregada a Katmandú i ara estem a la espera de que arribin les fustes de la serraria del govern. Mentrestant hem optat per començar la fossa sèptica. Amb una setmana s’ha fet el forat i pujat el primer metre de mur, a la espera de tenir els baixants.

Iniciant la fossa sèptica




























CONFINED BLOCK HOUSE PROTOTYPE
També hem començat la setmana aturats, a la espera de trobar el perfil adecuat a Hetauda per tal de fer les peces de suport de la coberta. Un com trobat el perfil s’ha hagut de dur al ferrer de Bhimphedi per tallar les peces. Ha esta llavors quan hem reiniciat la feina al prototip de bloc. Ja hem pogut col·locar les peces i formigonar!

Ja hem pogut formigonar!





















WORKSHOP
Aquesta setmana el Keshar i el Harka han sigut els reis del taller. Mentre les coses estaven mig parades hem aprofitat per anar fent totes les peces de fusta que falten per al prototip de dhunga-mato. Així, un cop arribin les fustes llargues de la serraria del govern es podrà avançar molt mes ràpid.

Tallant les peces de fusta






























SUPPING
Dissabte vam pujar a Matlo Supping. Ens vam enamorar dels paisatges i vistes! Vam visitar i fer entrevistes de les 6 primeres cases que es construiran. A totes les que visitàvem ens oferien dolços tradicionals, ja que va coincidir que era un dia festiu per a algunes castes. El Niranjan ens va convidar a dinar a casa seva (una de les 6 cases), i ens van preparar un dal bat especial, que solen fer aquest dia, la mar de bo!

Visitant Supping!
Algunes de les famílies que entraran al programa