30.4.14

Projecte A Naré: Una notícia inesperada!



























Una noticia inesperada de l'Aina i l'Àngela ens arriba des de Thionk-Essyl...

Hola!
Avui per la tarda hem decidit que encara no volem marxar. Hem mirat si hi havia la possibilitat de canviar el bitllet d’avió i sí, hem endarrerit el vol de tornada deu dies! Hem pensat que encara ens queden moltes coses per veure a Casamance i molts mangos per menjar :)
Tot i que marxem més tard, continuem apretant el calendari de l’estructura de fusta per tenir-la acabada abans del dia 8. Per tant, estarem aquí uns dies extra però fent alhora de turistes i amb un peu a l’obra també, segons com marxi. A més, abans de decidir marxar més tard ja havíem parlat amb Eno que havíem d’avançar molt ràpid en l’estructura de fusta perquè se’ns tirava el temps a sobre i vam acordar un plus per tenir-ho acabat (encavallades i recíproca) en dues setmanes.
De moment, la fusta va bé, ja tenim totes les encavallades muntades a terra i en quant el cèrcol perimetral estigui llest, les pujarem. Com us vam dir la setmana passada, al final han sigut els BTCs el que ha endarrerit l’obra perquè no estaven prou curats i no podíem pujar tots els murs. Ara aquest tema ja està resolt i estem fent un esforç per avançar en el tema de murs i cèrcols.

Esperem amb ganes l’arribada de la Clara i la Itzaro demà. Aquest cop no ens quedarem les 4 voluntàries a casa del Governador perquè com el 2 és festa musulmana, la casa ja està ocupada. Encara no hem aclarit del tot el tema del allotjament, d’això s’ocupa l’Abdoulaye i l’Oumi però no ens han dit res definitiu així que serà el primer que preguntem demà al matí.

Una abraçada ben gran!
Àngela i Aina