4.6.13

Jornades de Bioconstrucció a Badalona
Conreu Sereny organitza conjuntament amb Base-A i en col·laboració amb Estepa,  unes jornades de bioconstrucció per al primer cap de setmana de Juliol.

Les jornades es plantegen com una oportunitat per aprendre alternatives naturals, saludables i econòmiques a la construcció convencional. Aprendrem tècniques de construcció amb terra, palla, canyes i materials reciclats, i posarem el nostre granet de sorra en la construcció dels espais de Conreu Sereny.

Les inscripcions són limitades a 20 places i es poden realitzar a través d'aquest  formulari 
Per a més informació sobre el curs us podeu adreçar al correu electrònic de Conreu Sereny o al de Base-A (conreusereny@gmail.com - coord.basea@gmail.com

Conreu Sereny és un Hort Comunitari Autogestionat, al costat del monestir de Sant Jeroni de la Mutra, a Badalona i a tocar de Santa Coloma de Gramenet, molt a prop de la densitat, dels edificis, dels cotxes, de la contaminació. Aquí, però, no es veu res d'això. Només camps, boscos, la torre del monestir i en algunes parts, una mica de mar. En aquest espai hi cultiven verdura i fruita ecològica.  Conreu Sereny és un projecte pensat, també, per a la integració social de persones en dificultats socials i/o en risc d'exclusió, per tal de fer una experiència d'aprenentatge col·lectiu.

Base-A som un col·lectiu de joves arquitectes i estudiants que entenem l'arquitectura com a eina de transformació social. Dins l'àmbit de la cooperació i la formació, realitzem activitats en matèries relacionades amb l'edificació, la rehabilitació i l'urbanisme; des del punt de vista del desenvolupament sostenible i participatiu.
Estepa, és una associació itinerant que promou la posada en valor de la terra com a material de construcció des de 2 línies: la intervenció arquitectònica i la divulgació.


Conreu Sereny organiza conjuntamente con Base-A y en colaboración con Estepa, unas jornadas de bioconstrucción durante el primer fin de semana de Julio.

Las jornadas se plantean como una oportunidad para aprender alternativas naturales, saludables y económicas a la construcción convencional. Aprenderemos técnicas de construcción con tierra, paja, cañas y materiales reciclados, poniendo nuestro granito de arena en la construcción de los espacios de Conreu Sereny.

Las inscripciones son limitadas a 20 plazas y se pueden realizar a traves de este formulario:
https://docs.google.com/forms/d/1vGnjstGbdWo8kLFMhVXBTwH530kJuR2EftQ8i7jb3XE/viewform 
Para más información sobre el curso os podeis dirigir al correo electrónico de Conreu Sereny o al de Base-A (conreusereny@gmail.com - coord.basea@gmail.com

Conreu Sereny es un Huerto Comunitario Autogestionado, junto al monasterio de San Jeroni de la Mutra, en Badalona y junto a Santa Coloma, muy cerca de la densidad, los edificios, los coches, de la contaminación. Aquí, sin embargo, no se ve nada de eso. Sólo campos, bosques, la torre del monasterio y en algunas partes, un poco de mar. En este espacio cultivan verduras y fruta ecológica. Conreu Sereny es un proyecto pensado, también, para la integración social de personas en dificultades sociales y / o en riesgo de exclusión, para hacer una experiencia de aprendizaje colectivo.

Base-A somos un colectivo de jóvenes arquitectos y estudiantes que entendemos la arquitectura como herramienta de transformación social. Dentro del ámbito de la cooperación y la formación, realizamos actividades en materias relacionadas con la edificación, la rehabilitación y el urbanismo; desde el punto de vista del desarrollo sostenible y participativo.

Estepa, es una asociación itinerante que promueve la puesta en valor de la tierra como material de construcción desde 2 líneas: la intervención arquitectónica y la divulgación.