14.5.18

PROGRAMA AWASUKA: Lo bo es fa esperar!

Namasté sati!

A Supping estem de festa! L’arribada dels esperats blocs ha fet remoure l’energia positiva de tots ja que ara ja podem començar amb les tres cases de bloc de dos espais : Hareram, Devraj i Chanumati. (A)
(A) Foto de IAIA i les nenes de Talo Supping el dia d'arribada dels blocs!TALO SUPPING 

La casa d’en Aku Pravad ( Dos espais de Dungha Mato ) segueix avançant com sempre, de moment és la que més amunt està. Aquestes setmanes ja hem arribat fins a la lintel beam, la banda de reforç situada per sobre de les portes i finestres, i la que marcarà l’inici de la fase inclinada de la coberta. Per això han necessitat la col·locació de les bastides per poder treballar en alçada.
(B) La bastida constrïda per a seguir treballant


(C) Col3locació dels 'rods' de la LINTEL BEAM

(D) Construcción de l'encofrar de fusta de la LINTEL BEAM

(E) Allargant els 'rods' verticals per a que arribin fins la coberta
MATLO SUPPING 

A casa en Niranjan, tot i començar un mes després que Aku Pravad, també han arribat fins a la LINTEL BEAM. La rapidesa en la construcció de les cases de bloc es fa notar! (G i H)
(G) Procés de construcción del bloc a casa d'en Niranjan 
(H) Procés de construcció
A les cases socials de Ghana Nath i Bimala també han necessitat la construcció d’una bastida per a treballar en altura. Per això, van dedicar un dia a l’obtenció del bambú per a poder-la realitzar. Un cop feta, han anat pujant mur fins a la següent banda de reforç horitzontal: la INTERMEDIAL BAND, tot això treballant simultàniament en una casa i l’altre. (I)

(I) Abocant el formigó de 'l'intermedial band' treballant sobre la bastida


Fins aviat amics!
Records amb energia positiva a allà on sigueu. 

IAIA