15.12.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: La Marga i la Gabi ja tornen cap a BCN!



























Hola hola des de Koilakuntla!

Entre preparar motxilles, documents i últims detalls us escrivim per comunicar-vos que en 24h deixem KKL. S’ajunten sentiments amargs amb molta alegria. Per una part estem tristes perquè ja s’acaba aquesta experiència única i irrepetible i estem segures que trobarem a faltar els dies a l’obra i els seus petits problemes però estem molt contentes per marxar d’aquí amb el primer edifici llest!

Quan vàrem arribar teníem el propòsit de marxar amb la fosa sèptica i coberta acabades però per diferents circumstàncies, vam deixar la coberta pendent i vam centrar totes les energies que ens quedaven en començar a netejar la fonamentació del segon edifici per, posteriorment, pujar els pilars i deixar un espai segur i lliure de perill per poder corretejar i jugar.

Aquests darrers dies han estat intensos, hem treballat de valent per deixar-ho tot llest i no marxar amb la sensació de que haguéssim pogut fer més. Hem pintat totes les fusteries, hem netejat l’edifici amb l’ajuda dels nens d’Haribala, hem ordenat tot el material que ens ha sobrat i hem preparat la documentació de l’obra. També hem tancat la fosa sèptica, això vol dir que les instal·lacions sanitàries estan llestes per funcionar.

Ja que de moment som el darrer torn a l’obra vam voler fer un detall als nens, perquè recordin el pas de Base-A per Haribala, així que els hi vam preparar un mural amb fotografies dels voluntaris que han passat per KKL amb ells, i el vam penjar a l’obra. El darrer diumenge els vam convidar a veure la sorpresa i vam aprofitar per celebrar els aniversaris del mes de Novembre amb un pastís! Va ser molt emocionant tant per ells com per nosaltres, pel simple fet de veure’ls tant contents. 

Una forta abraçada, 

Gabi i Marga!
Neteja de l'obra mab els nens

Els més petits també ens ajuden

La planta baixa acabada

Descobrint el mural

La Marga ensenyant les fotos

Celebrant els aniversaris del mes de Novembre

Gaudint del pastís

Instal·lacions sanitàries llestes

Pintura i fusteries acabades

Sala de Planta primera

Neteja de l'edifici

Cemencem a deixar llesta la fonamentació del segón edifici

Sabates llestes

Façana posterior

Fosa sèptica acabada