3.9.22

S10.11_PROJECTE CLÍNICA MISSIRAH : 2na FASE 2022

 

SETMANA 10 i 11 (21/08/2022 - 03/09/2022)


Durant aquesta primera setmana l’obra ha estat parada a causa de no arribar els diners suficients per les partides que seguien. Això ha causat un endarreriment dels timings que prèviament havíem previst amb el diagrama de Gant, i això ha provocat uns sobre costos en la construcció que no estaven contemplats.

Tot i els imprevistos, aquest temps ens va servir per visitar Kaolack, centre neuràlgic del comerç i materials de la regió del Fatick. La visita a Kaolack amb el constructor, ens va servir per conèixer les quincalleries que freqüenta ell i els materials dels que podem disposar al llarg de tota la construcció, com ara, unes plaques de bambú entramat que ens van semblar molt interessants pel falç sostre de l'edifici.L’onzena setmana va començar amb l’arribada del segon torn del nostre equip, i per tal de fer més especial la retrobada, vam decidir fer uns dies de turisme tots junts per tal de poder familiaritzar-se amb el país i la cultura des d’un punt de vista diferent al que es trobaran a Missirah.A mitjans de setmana vam dirigir-nos a Missirah finalment, on vam tenir diverses reunions per posar-nos al dia amb l’obra després del llarg temps d’inactivitat.

Amb la reactivació de l’obra, hem pogut continuar amb el moviment i reomplert de terres, hem finalitzat les verdugades del passadís posterior i s’han començat les instal·lacions tant elèctriques com sanitàries.
Equip TresCinc