18.7.17

BIBLIOTECA, AULARI i MÒDUL DE COOPERANTS A NDANGANE: L'Ane i l'Aina acaben els seus dies al poble!


Hola holita!

Els nostres dies a N Dangane ja s'acaben... Demà mateix arriben a Dakar l'Anna i la Paloma, plenes d'energia! Nosaltres estem en part contentes de tornar per veure de nou als nostres, però per altra banda estem tristes perquè significa marxar i deixar enrere una gran experiència on hem après moltíssim tant a nivell professional com personal. Ens emportem d'aquí grans records, amics i família.

A la chantier tot avança rapidíssim com sempre: la biblioteca ja te la palla col·locada i als mòduls, ja està tot el sapin col·locat i en breus posem la palla. També hem començat a posar les fusteries i a fer l'arrebossat interior que és de morter de ciment per poder posar després el Tadelak.

La setmana passada vam fer-li una sorpresa a l'Ari i a la Maria, les nostres companyes que estan a Mlomp – Cassamance. Vam estar quatre dies amb elles i així vam poder conèixer de ben a prop el seu projecte, la seva família senegalesa i una altra part del Senegal molt diferent de N'Dangane.

El pròxim blog ja l'escriuran la Paloma i l'Anna. Un plaer haver compartit amb vosaltres la nostra gran experiència al Senegal.

Fins a la pròxima! Bondiki

Awa Fall i Fatou Sarr