30.3.17

PROGRAMA AWASUKA: Ja hem arribat al primer forjat del Dhunga-Mato!

















DHUNGA-MATO MULTISPORTS PROTOTYPE

Després de tots els mal de caps de la setmana passada, i amb la nova sander machine, hem pogut continuar amb la feina de les joist. Les hem llimat les hem vernissat i les hem col·locat i clavat. Posteriorment hem col·locat la bastida per a poder treballar amb comoditat la ultima part de mur que falta, que també s’ha començat aquesta setmana. En quant a la latrina, s’ha fet el tros de mur que donarà el pendent a la coberta i s’ha col·locat les nosh, les joist i els purlings que subjectaran la coberta. S’ha optat per a fer la coberta translúcida per tal d’aportar llum a l’interior de les latrines, ja que al ser un edifici públic s’usarà durant el dia i no la nit.

Acabant la coberta dels lavabos!



































Acabant la coberta dels lavabos!







































Treballant en el forjat del Dhunga Mato




















Pujant el mur sobre el forjat












CONFINED BLOCK HOUSE PROTOTYPE 

En el prototip de bloc s’ha continuat amb les marqueteries, s’han acabat els porticons de les finestres i ara només falta acabar la porta, que s’està treballant en el taller.

Les finestres de casa la Santamaya

LES CASES DE SUPPING

A més d'aquesta feina, hem estat pujant a Supping per a recopilar informació sobre les cases que s'han de començar a reconstruir durant els pròxims mesos: hem passat a net els emplaçaments per a que l'equip de Barcelona situï les vivendes, les famílies ens han dit quin tipus de casa volen, i l'equip de Barcelona està dibuixant aquestes cases adaptant-les als nostres prototips modulars, per tal de que sigui una feina molt sistematitzada que faciliti tant el disseny dels plànols com la construcció.