22.3.17

PROGRAMA AWASUKA: lluitant contra els imprevistos de Nepal!






























DHUNGA-MATO MULTISPORTS PROTOTYPE

Hem començat la setmana sabent que, per temes burocràtics, les fustes de la serraria del govern tardaran mes del que esperàvem. Com que el Monzó no ens esperarà a que puguem construir la coberta per evitar que es desfacin els murs de pedra i fang, hem comprat part de les fustes que necessitàvem per poder seguir avançant. Aquestes fustes provenen de una casa derruïda així que fomentem el reciclatge de materials i afavorim la economia local. Així que comencem la setmana amb feina per fer, i el segon dia... ens quedem sense llum, i sense poder llimar les fustes reciclades no podem continuar així que ens posem a fer petites coses que quedaven del prototip de Patra (fusta) i del de Block, picar pedres per a donar-li forma per quan puguem continuar pujant mur, etc. Al dia següent de no tenir llum... es trenca la sander Machine, així que continuem sense poder llimar, la portem a arreglar i el dia següent ja la tenim, però... es torna a trencar i aquesta vegada irreparablement així que hem de baixar a Hetauda a comprar una nova... benvinguts a Nepal!

Acabant el mur de les latrines
















PATRA PROTOTYPE 

Mentre esperem la sander Machine hem decidit anar acabant petites coses que quedaven del Patra prototype. S’han col·locat els bambús que subjecten la coberta i s’ha arreglat una de les diagonals del porxo.

Fent els últims acabats de casa la Maya



















CONFINED BLOCK HOUSE PROTOTYPE 

En el prototip de bloc s’ha continuat amb les marqueteries, treballant al workshop i in situ. Només quedarà col·locar els porticons i la porta.

Col·locades les finestres de casa la Santamaya!