3.1.18

BIBLIOTECA, AULARI I MÒDUL DE COOPERANTS A NDANGANE: Els murs de l’escola ja estan acabats!























Missió complerta: els murs de l’escola ja estan acabats! Amb bon ritme, l’equip d’en Bour ha acabat de fer els testers en pendent dels murs laterals i el de separació entre les aules, i han formigonat el cèrcol per deixar els murs ben travats. Les esperes per les bigues han quedat col·locades, i el nou equip de treball, el Guillem i la Carol, ja són aquí per començar a gestionar el que serà la seva part de la obra: la coberta de l’escola. Després d’un any de feina des de que es va començar a construir el projecte, sembla que ja queda molt poc per veure-ho realitzat i tothom n’està emocionat!

Amb l’arribada del nou equip, han arribat també els ingredients necessaris per cuinar el nostre plat estrella per dir adéu al poble: el pastís de xocolata!! Tothom n’ha menjat: les famílies d’en Badara, l’El Hadji i en Bour, i els equips de treball que encara teníem a l’obra. Els nens s’han tornat bojos, i a nosaltres ens ha encantat veure que a tothom li feia il·lusió provar-lo. Ara entenc els avis quan gaudeixen tant veient-te menjar, a nosaltres ens ha passat el mateix! 
La Sofia espiant a la cuina abans d'haver acabat de fer el pastís






































En Guillem i la Carol ja s’adapten a la vida aquí sense problemes, comencen a dominar la pela de cacauets, el serer i a conèixer a tothom. D’aquí poc ens agafaran el relleu, fins i tot ja tenen noms serers que tothom va repetint pel poble. Nosaltres d’aquí res tornem cap a casa, a passar nadal amb la família i menjar molt. Tot això ens faltarà moltíssim, encara no hem marxat i ja comencem a enyorar-nos. Ara ens toca gaudir dels nostres últims dies i aprofitar per dir fins aviat a tothom. I diem bé fins aviat, perquè totes dues tenim clar que tornarem a Senegal.
Posta de sol al nostre poble, que trobarem infinitament a faltar

























Bones festes a tots i totes!

-Violeta i Mireia-