24.8.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: La Maria marxa però a KKL seguim treballant i gaudint de l'experiència!


























Holiiiiiiiii :D

Tornem amb notícies des de KKL, aquesta vegada sense la Maria Madame que ja ha marxat direcció Nova Delhi. Això sí, hem aprofitat al màxim els seus últims dies aquí al poble. Abans que la Maria marxés, vam cuinar menjar típic català als nens del Centre perquè poguessin provar les delícies del menjar mediterrani que tant trobem a faltar i, tot i que els hi va agradar, només repetien "thank you but I prefer indian food". Està clar que el picant els agrada més que la truita de patates. El pastís sí que és internacional i agrada tothom, i com que va ser l'aniversari de dues de les nenes del Centre; per celebrar-ho els hi vam fer bufar espelmes i vam gaudir d'un super pastís "full chocolate" que estava boníssim. A més, vam poder veure en directe com el feien els experts pastissers de KKL.

A l’obra la feina avança a bon ritme indi. Hem acabat el muret de l'entrada i estem treballant en les juntes del mur de pedra de la façana. Sort que tenim bons professors com en Narayna que ens ajuden a aconseguir un bon resultat! 
Els lavabos segueixen avançant i aviat estaran llestos. Hem instal·lat les piques que vam comprar a Banganapalle i ja han començat a posar les rajoles. Aviat us ensenyarem fotos dels lavabos completament acabats! 
Finalment, ja tenim aquí tota la fusta per les finestres i els fusters s'han instal·lat a Haribala a treballar sense parar per tenir-les llestes el més aviat possible. 
D’altra banda s'han fet els reblerts de planta baixa i el següent pas ja serà col·locar els paviments que hem anat a buscar fa poc i que finalment hem portat a la obra, després d'uns quants mals de cap. Les pedres del paviment interior vénen de Bethamcherla, on es troba la principal cantera de la zona i on vam passar un dia visitant tots i cada un dels negocis del poble per trobar la més adequada. El paviment exterior ve directe de KKL town.

El dia de festa vam aprofitar per visitar les coves de Belum, conegudes per ser les segones més grans del món. Ens van acompanyar dos dels treballadors i vam poder admirar encara més pedres i roques de la Índia. 

La Maria també es va poder acomiadar de tots els treballadors amb un deliciós dinar indi a casa el Nana i cuinat per la Mami. Ens van convidar a menjar un excepcional ‘chicken’ amb rotis i el millor postre que hem provat fins ara, els penys de Banganapalle. 

La Maria ens envia molts records per a tots des de Nova Delhi i ja comença a trobar a faltar els menjars de la Sushila i els nens d'Haribala.

Una forta abraçada i fins aviat,


Clàudia i Marta
Visita a les cobes de Belum

Cuinant amb els nens

Cuineres del sopar català

Bufant les espelmes

Descarregant les pedres de KKL del paviment semi-exterior

Fent el muret de l'entrada

La Marta carregant la sorra local per omplir el reblert exterior

Fent el reblert interior

Instal·lació de les aixetes

Avança la feina als lavabos

La Marta i en Naraina fent l'acabat de les juntes

La Claudia i la Maria fent l'acabat de les juntes