9.8.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: La Clàudia i la Marta ja estan super integrades i avançant amb l'obra!







































Holiiiii 

Les puges han acabat i la calor ha tornar a Koilakuntla. Amb el sol han arribat la Madamme Clàudia i la Madamme Marta i ja han pogut experimentat el menjar picant i els primers mals de panxa. 

Pel que fa a l'obra el “plastering” exterior ja està acabat i estem començant a treballar els acabats interiors de l'edifici. Després de molts "estira i arronsa" ja s'ha decidit com seran les noves finestres del centre i hem anat fins a Nandyal amb els fusters Chari i Das per comprovar la fusta. D’altra banda s'estan fent els lavabos, començant per les instal·lacions, els aparells i les rajoles que estan a punt d'arribar. Les piques de pissarra que venen de Bagnapalle i els lavabos color ivori de Koilakuntla town estan esperant per ser instal·lats. Pròximament arribaran les pedres de pissarra pel paviment dels espais semi-exteriors. 

A part d'això la vida a Koilakuntla transcorre al seu ritme habitual de manera tranquil·la i plàcida entre búfals, gallines i atos, interrompuda només per les botzines i "one selfie please?" El dia lliure dels treballadors ens vam escapar a Hampi i després d'un llarg, atapeït, un pèl incòmode viatge, vam arribar al nostre destí, on vam poder visitar espectaculars ruïnes hindús. 

Aquests dos últims dies hem pogut gaudir de l'snake festival "Nag Panchami" i de la festa de benvinguda de l'escola dels nens.

Continuarà...

Una abraçada des de Koilakuntla,

Marta, Clàudia, Maria
Naraina comprovant la verticalitat del mur

Carregant les canonades pels lavabos

Un divendres a Hampi


Acabant el plastering exterior

De visita a Nandyal per comprovar la fusta

La Claudia ajudant a carregar bricks

Chai time!

Festa de benvinguda al College