2.7.22

S2_PROJECTE CLÍNICA MISSIRAH : 2na FASE 2022

SETMANA 2 (26/06/2022 - 02/07/2022)


Comencem una nova setmana aconseguint un sac de calç aèria, de la gent del poble, produïda a partir de la crema de petxines del port. Amb això, fem proves per aconseguir produir l’arrebossat de la clínica d'aquest material local i més barat que el formigó. Fem les proves de tres proporcions amb calç i sorra: 1C:1A, 1C:2A i 2C:3A, i ho deixem endurir en un dels murs que tanca la parcel·la per a posteriorment una vegada assecat fer les proves d'erosió, abrasió i retracció.




També acabem de fer el replanteig de l'edifici complet al costat de Sow, el constructor, marcant tota la fonamentació per a poder començar amb l'excavació.



El replanteig es fa a partir del perímetre marcat la setmana anterior amb fustes. Alineant-ho amb l'edifici existent tirem fils i marquem amb claus els murs de tot l'edifici, fent una quadrícula amb els eixos amb números i lletres per així,  tenir-los numerats.




En relació a l'obra, l'últim avenç de la setmana és l'excavació de les sabates aïllades en la qual hem volgut posar-nos-hi i participar en l'excavació al costat dels obrers.



Aquesta setmana també hem començat a conèixer el poble i els seus voltants fent rutes de senderisme al costat de l'Ibou, el responsable d’intendència i logística de DSR, que és nadiu de Missirah. Ens va portar a la reserva de Saloum que està a uns 7 km del poble a escoltar les hienes i veure micos en el camí.







Acabem aquesta entrada del diari amb l'abans i el després de la parcel·la al llarg de la setmana:





Equip TresCinc