16.7.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: La Julia Madame s'acomiada però l'obra segueix

Shubodayam!

L’obra va avançant. La setmana passada vam acabar de formigonar la fonamentació del segon edifici i aquesta setmana s’ha començat amb el ‘plastering’ exterior del primer edifici. Ara mateix es van muntant i desmuntant els andamis a mesura que es va completant l’acabat de les diferents façanes. La Sud ja està acabada i amb les gàrgoles de coberta ja col·locades, l’Oest gairebé ja l’hem acabat i la Nord s’està començant. 

A la vegada, hem anat a parlar amb el manyà per començar a afrontar el tema de les reixes “anti-cotis” per evitar l’entrada dels micos a l’edifici. La veritat és que el tema dels tancaments exteriors és bastant complex, primer pensar que entri l’aire per poder tenir corrents fresques a dins l’edifici, cosa que amb la calor s’agraeix molt; després el vidre abatible que permeti tancar en els moments de les fortes pluges que descarreguen de cop i sense avisar quan n’és l’època; a més a més cal pensar en la reixa anti-micos i en la mosquitera que també impedeix el pas de serps i escorpins i a això sumar-li la protecció solar que ja tenim amb les lloses horitzontals de pissarra… déu n’hi do!

Quan s’acabi el ‘plastering’ exterior que avança a bon ritme, haurem d’afrontar la coberta i les instal·lacions a la vegada que s’aniran col·locant els tancaments exteriors. També hi haurà feina amb l’acabat de la pissarra vista present a tota la base de l’edifici i a tot Koilakuntla, treballant-ne les juntes i netejant les pedres; i amb els paviments de pissarra interiors i semi-exteriors.

Amb un comiat un pèl precipitat, la Júlia madame ja va marxar cap a Hyderabad, ‘ipuru going’, ara d’aquí a molt poc dues madames més vindran a fer el relleu, Claudia madame i Marta madame, la gent ja pregunta Epuru? Quan?

Fins la propera,
Acabant de tapar forats

Terballant la façana sud

Naraina a la coberta passant les pennams de morter i treballant el cantell del forjat 

Treballant la façana oest, des del bar de l'Obles

Divendres faves tendres, dia de mercat

Foto de grup per despedir la Júlia