15.6.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: EL NOU TORN JA HA ARRIBAT A LA INDIA






























Hem renovat les voluntàries de Koilakuntla, ara la “Maria Madame” i la “Julia Madame” ja estan aprenent Telugu i adaptant els seus estomacs al picant. 

L'estiu s'ha acabat, els nens comencen l'escola i Haribala comença a omplir-se dels nens que arriben de les vacances amb moltes ganes de començar el nou curs. Són els nostres traductors i sempre que poden ens donen un cop de ma amb els malentesos del dia a dia. 

L'obra segueix avançant, els fonaments ja tenen els pous formigonats i ara tenim dos equips acabant els armats i excavant les riostres. 

Doblegar l'acer no és cosa fàcil sota el sol de Koilakuntla. En Naraina ha estat treballant dur amb els estreps i ja gairebé ha completat els 316 que necessitem. 

Les esperades pluges encara no han arribat, però a l'obra ens és favorable per a que no es desprengui el terreny mentre no haguem acabat de formigonar-ho tot. 

Després, una mica de pluja ja anirà bé per refrescar i perquè vinguin mes insectes a fer-nos companyia. 

Ens acomiadem fins la setmana que ve, on començarem a fer la teulada i les instal·lacions del primer edifici per a que pugui ser utilitzat el més aviat possible. 

Fins aviat!
En Tata ens acompanya a buscar el ciment

Natalia full working

Naraina full working

Armats de riostres amb en Vale i en Guru

Amb la miller

Formigonant els pous

Vista des de la coberta

L'Adi ens ajuda a marcar riostres

Worku-worku