14.10.16

BIBLIOTECA al C.E.M. MLOMP: Guardioles solidàries!

Aquesta vegada ens adrecem a totes les escoles, nens i nenes, professors i donants que han aportat el seu granet de sorra per fer possible el projecte de la Biblioteca del C.E.M. Mlomp. Les guardioles solidàries més divertides i boniques han estat viatjant per diferents establiments i parades per atrapar tots aquells dinerets solidaris que la gent hi a dipositat. 

Ens agradaria agrair-vos la vostra participació en la recaptació econòmica que heu dut a terme, en què hem aconseguit els fons necessaris per realitzar el nostre projecte. El vostre entusiasme i dedicació ens encoratgen a continuar amb la tasca amb què ens hem compromès. 

Moltes gràcies a tots per regalar-nos esperança, alegria, solidaritat, somriure i il·lusió. Però, sobretot, gràcies per donar-nos tantes ganes de seguir donant el millor de nosaltres per fer d'aquest món, un món millor. 

Així mateix us agraïm la vostra contribució i esforç per promocionar i fomentar els projectes de cooperació, que només son possible gràcies a vosaltres. 




Les guardioles solidàries de l'Escola de Castell Ciutat 














































Les guardioles solidàries de l'Escola Pau Claris - La Seu d'Urgell