27.10.16

BIBLIOTECA al C.E.M. MLOMP: Caminada i estovallada nocturna
Avui volem donar les gràcies a l'Associació Pim Pam Pum que, aquest dissabte, ha organitzat una caminada i estovallada nocturna per recaptar fons pel projecte de biblioteca que estem realitzant a Mlomp, Senegal.

Pim Pam Pum és una entitat que va néixer l'any 2009 amb l'objectiu de recaptar fons per participar en el finançament de diferents ONGs a través d'activitats lúdiques on s'integrin valors de convivència i afavorint la participació en família. Aquesta entitat està oberta a tothom de manera que qualsevol persona pot col·laborar amb l'entitat, ja sigui aportant el seu temps en l'organització o dinamització d'una activitat, aportant les seves idees i experiència en la proposta d'una activitat, o bé simplement gaudint de les activitats solidàries que organitzen.

La caminada ha estat tot un èxit amb la col·laboració d'uns 70 inscrits. El donatiu de la caminada ha sigut de 6 euros amb avituallament i de 8 amb avituallament i un entrepà. Aquesta, ha marcat un itinerari pels voltants de Sant Cugat i la muntanya de Collserola i sota les estrelles i el remull de la pluja, hem gaudit d'un passeig magnífic. 

Ens agradaria agrair la vostra participació en la recaptació econòmica que heu dut a terme. Aquests fons serviran per dur a terme la segona i la tercera fase del projecte de la biblioteca a Mlomp, Senegal. El vostre entusiasme i dedicació ens encoratgen a continuar amb la tasca amb què ens hem compromès. Moltes gràcies a tots per regalar-nos esperança, alegria, solidaritat, somriure i il·lusió. Però, sobretot, gràcies per donar-nos tantes ganes de seguir donant el millor de nosaltres per fer d'aquest món, un món millor. 

Així mateix us agraïm la vostra contribució i esforç per promocionar i fomentar els projectes de cooperació, que només son possible gràcies a vosaltres!

Abans de sortir

Comença la caminada

Caminant pel bosc!