2.4.15

Projecte A Naré: casaments, batejos i els murs cada cop més amunt!






























Una setmana més rebem les notícies de l'Emma i l'Andrea, l'edifici puja a bon ritme!

Kassoumaye!!!

Aquesta setmana hem seguit gaudint de l'arribada del nostre petit germà Salif a la família, el dijous vam celebrar el seu bateig a casa, van arribar molts amics i familiars, alguns d'ells han passat aquests últims tres dies amb nosaltres. Les festes per aquí no paren, el divendres, l'endemà del bateig, vam continuar ballant a un mariage prop de casa. Tot i tanta celebració, hem de reconèixer que encara no som capaces de moure'ns com elles. 

Dilluns va ser dia d'aventura. Vam arribar-nos fins a Seidon, passat Ziguinchor, el poble on vam comprar la palla, una bona excursió. Semblava que tot anava bé fins que passades les 21.00h, ja de tornada i bastant a prop de Thionck Essyl, el camió va tombé en panne i vam haver d'agafar un taxi per arribar a casa. La palla va fer nit a Bignona, esprent que reperéssin el camió, i l'endemà ja va arribar a Thionck sense cap problema. 
I ara que ja tenim la palla al terreny, estem acabant de tancar el preu per trenar-la. Sembla que estiguem en un bazaar d'Istanbul, som unes professionals regatejant! És el mateix equip de l'any passat i ells són els primers interessats en començar quan abans millor perquè l'hivernage s'acosta i s'han de preparar per l'època més dura de l'any.

Dels BTC's ja tenim els primers 4500 bricks enllestits, però hem estat fent càcluls i en necessitarem més, així que encara tindrem el Vieux i el seu equip per aquí a l'obra una setmana més. Hem passat només tres dies sense veure'ls i ja els trobàvem a faltar, cada matí ens arrenquen un somriure!

Els murs segueixen pujant, poc a poc i bona lletra. A veure si ben aviat, l'Eno ens deixa fer una filada a nosaltres soles. Ha sigut ell mateix el que ens ha ajudat a descarregat la fusta que vam encarregar per les fusteries, és un tot terreny! No serà fins divendres que el Matar començarà amb les fusteries perquè hem de deixar que la fusta s'assequi bé abans que la comenci a treballar; per això hem aprofitat i ja hem fet la segona comanda de fusta per fer les portes.

De moment sembla que tot va bé i estem molt contentes amb el tracte de tots els treballadors i la gent de Thionck. Si poguéssim demanar un desig per acabar d'arrodonir l'estada seria una mica més de fruita. S'han acabat les taronjes i encara no han començat els mangos... esperem que en poguem menjar algun abans de marxar!

Bu maré!

Emma i Andrea