5.3.15

Cicle de Bioconstrucció a Barcelona

Aquesta primavera no us podeu perdre el Cicle de Bioconstrucció de l'Espai Gardenyes, una oportunitat única d'experimentar una gran varietat de tècniques de construcció amb materials naturals i per primera vegada al barri de Sarrià de Barcelona. El cicle ofereix tallers els dissabtes de 10:00 a 13:00h i les inscripcions es fan a través del correu bioconstruccio@espaigardenyes.cat

L'objectiu dels tallers és la construcció d'una caseta d'eines per a l'hort comunitari de l'Espai Gardenyes, un projecte que forma part del Pla de Buits  de Barcelona. 

Per fer realitat aquest projecte, l'assemblea de l'Espai Gardenyes ha organitzat una sèrie de tallers a uns preus molt assequibles amb diversos equips i professionals de la bioconstrucció. Base-A hi participa amb les tècniques de la "tova" o "adobe" en castellà, així com amb els arrebossats d'argila i calç. Us hi esperem!!

--------------------------

Esta primavera no te puedes perder el Ciclo de Bioconstrucción del Espai Gardenyes, una oportunidad única de experimentar una gran variedad de técnicas de construcción con materiales naturales y por primera vez en el barrio de Sarriá de Barcelona. El ciclo ofrece talleres los sábados de 10:00 a 13: 00h y las inscripciones se realizan a través del correo bioconstruccio@espaigardenyes.cat.

El objetivo de los talleres es la construcción de una casita para las herramientas del huerto comunitario del Espai Gardenyes, un proyecto que forma parte del Pla de Buits de Barcelona.

Para hacer realidad este proyecto, la asamblea del Espai Gardenyes ha organizado una serie de talleres a unos precios muy asequibles con varios equipos y profesionales de la bioconstrucción. Base-A participa con la técnica del adobe así como con los revoques de arcilla y cal. 
Os esperamos !!