27.2.15

Projecte A Naré: moltes coses per celebrar!




























Aquesta setmana, hi ha moltes coses a celebrar a Thionck-Essyl...com per exemple l'aniversari de la Judith Puerto, estudiant d'arquitectura tècnica que juntament amb la Laura Diéguez, formen l'equip del primer torn. Estem segures que la Judith no oblidarà un aniversari tant especial! D'altra banda, algunes dificultats (res greu... problemes de panxa i talls d'electricitat ) han fet endarrerir les notícies setmanals, però a canvi ens arriba una sorpresa...la fonamentació està completament acabada!!


Hola hola! 

Aquesta setmana ha vingut amb bastants contratemps, però la notícia important és que la fonamentació està acabada! Très très bien! 

Avui dissabte hem començat amb els brics de ciment, que calculem trigar uns 3 dies donat que només hem aconseguit un motlle. El clima a l’obra és molt bo, la part més dura ha passat i tot són rialles! 

La palla per la coberta ja està reservada, la setmana vinent anirem a buscar-la, ara per ara, la feina està sent trobar un bon lloc per emmagatzemar-la. 

La fusta és un tema que no acabem d’enllestir. En Pap Marignon és una persona impacient, la comunicació resulta bastant complicada amb ell. No hem rebut la comanda completa, però tampoc la vol recomptar amb nosaltres. Ell és família directa de la Oumi, la presidenta de dones, cosa que ens ajuda molt per pressionar. Tenim un inventari fet molt detallat i estem a l’espera de fer una reunió tots plegats. 

Una setmana més, dos enterraments i la visita del president de Senegal a Ziguinchor ha fet que només poguem comptar amb les voluntàries 2 dies. Això implica que els obrers i nosaltres mateixes hem de carregar tota l’aigua, tornarem a Barcelona fetes unes esportistes! 

L’altra feina que porta a terme el voluntariat, el tamissat d’argila i sorra pels blocs de terra, el tenim prou avançat. En aquest cas el problema ha estat el treballador, que hem perdut tot contacte de cop i després de 3 dies d’espera, ja hem buscat un substitut. Avui mateix hem tingut la reunió amb en Idrisso, sembla molt maco i de seguida hem arribat a un acord. Dilluns mateix començarà amb 4 treballadors. 

Cada cop coneixem més gent al poble, ens conviden a sopar i sembla que mai els hem visitat prou! Ens hi sentim tan còmodes que ens fa sentir molt estimades! 

Judith i Laura