24.2.15

Biblioteca a Palmarin: final del primer torn!




















Sembla que fos ahir que la Mariona i el Josep marxaven cap a Senegal i ja han passat 2 mesos! La setmana que ve acaba el primer torn i prenen el relleu la Marta Marcén (arquitecta i voluntària veterana que ja va participar l'any passat al projecte de Thionk-Essyl) i la Valeria Cid (estudiant d'arquitectura tècnica que realitza el seu treball de fi de grau sobre l'obra de Palmarin). Aquesta setmana l'obra ha seguit pujant i ja s'intueix el ritme dels volums que formaran els diferents espais i el porxo d'accés que farà reverència al Baobab sagrat...


Benvolguts!!

Ja hem passat la setena setmana, cansats però satisfets. Ha estat una setmana ben mogudeta! Amunt i avall per negociar la tipologia de coberta definitiva...Teniem sobre la taula la nostra proposta i, per altra banda, la proposta dels fusters locals.. Finalment, i després de molt "discutir" s'ha decidit, sobretot per un tema de pressupost, la proposta que ens han fet els fusters. Avui, dilluns, s'han posat ja en marxa per construir la coberta de la ludoteca, la propera setmana en veureu el resultat! 
Per altra banda, els paletes han estat aquesta setmana ocupats fent les bigues inclinades perimetrals, pujant els murs que faltaven i replenant la sorra compactada per al paviment de la biblioteca. 
Pel que fa a la nostra vida social, poca cosa durant aquesta setmana, només dissabte que vam organitzar un sopar amb tots els amics que hem fet al poble, els vam convidar a sopar i després a ballar una mica... Va estar molt i molt bé! I nosaltres contents de que tots acceptessin la invitació encantats de la vida. 
Ara que ja s'acosta el final, estem una mica nostàlgics... Però sabem que ens endurem la motxilla plena de molt bons moments i molt bons amics. 
Diumenge al migdia van arribar la Marta i la Valèria, les noies que s'ocuparan de prendre'ns el relleu i continuar l'obra. Van arribar cansades pel viatge però amb molta il·lusió per tirar aquest projecte endavant! Aquesta setmana compartirem amb elles tot el què hem viscut fins ara i no tenim cap dubte que ho gaudiran tant o més que nosaltres!

Apa família, salut des de Palmarin ! 
À la semaine prochaine !!

Josep i Mariona.