12.9.12

Fira Ecoviure - Taller de construcció d'un forn tradicional






















Els propers dies 5, 6 i 7 d'Octubre, es durà a terme una nova edició de la Fira Ecoviure de Manresa, on hi podrem trobar aquells sectors relatius a l'ecologia, la sostenibilitat i la solidaritat.

L'entrada a la fira és gratuïta i podem gaudir de diverses activitats així com visitar els expositors de productes ecològics.

L'equip de Base A participarà amb la realització d'un taller de bioconstrucció que tindrà per objectiu la construcció d'un forn tradicional fet amb materials naturals com la terra i la palla, on s'hi podrà coure pa, pizzes, etc.

Per participar al taller és imprescindible la inscripció prèvia per telèfon al 93 8776313  o al correu de la fira fira@firamanresa.com

El taller es durà a terme durant els matins de dissabte i diumenge (6 i 7 d'Octubre) d'11h a 14h.  El cost del taller és de només 5€ per persona. Les places son limitades, per rigorós ordre d'inscripció.




Los próximos días 5, 6 y 7 de Octubre, se llevará a cabo una nueva edición de la Fira Ecoviure de Manresa, donde podremos encontrar aquellos sectores relativos a la ecología, la sostenibilidad y la solidaridad.

La entrada a la feria es gratuita y podemos disfrutar de diversas actividades, así como visitar los expositores de productos ecológicos.


El equipo de Base A participará con la realización de un taller de bioconstrucción que tendrá por objetivo la construcción de un horno tradicional hecho con materiales naturales como la tierra y la paja, donde se podrá cocer pan, pizzas, etc.


Para participar en el taller es imprescindible la inscripción previa por teléfono al 93 8776313 o al correo de la feria fira@firamanresa.com


El taller se llevará a cabo durante las mañanas del sábado y domingo (6 y 7 de Octubre) de 11h a 14h. El coste del taller es de sólo 5 € por persona. Las plazas son limitadas, por riguroso orden de inscripción.



The coming days 5th, 6th and 7th October, a new edition of the Fira Ecoviure of Manresa will be taken out. There we can visit those areas related to ecology, sustainability and solidarity.
Admission to the fair is free. We can enjoy various activities while visiting the stands of green products.
The Base A team will participate with a workshop on bioconstruction which will aim to build a traditional oven made ​​with natural materials such as earth and straw, where bread, pizza, etc... can be baked.
To participate in the workshop prior registration is essential by calling 93 8776313 or email the show fira@firamanresa.com
The workshop will be held during the mornings of Saturday and Sunday (6th and 7th October) from 11am to 14pm. The cost of the workshop is only 5€ per person. Places are limited, according to order of registration.