2.4.18

BIBLIOTECA A MLOMP: Les reparacions avancen a bon ritme!























Kasumai!

L’obra avança i estem molt molt contentes! Ahir vam acabar de fer tots els blocs de terra compactada i preveiem que dilluns vinent començarem a tirar avall el mur infestat de termites per poder-lo reconstruir. Amb l’equip dels paletes dels brics hem treballat molt a gust, tot i la seva tossuderia per fer les coses a la seva manera, al final hem arribat a un enteniment! D’altra banda hem finalitzat abans del que pensàvem els nous fonaments per al porxo. S’han executat amb molta eficàcia! El primer dia ens va costar plantejar com fer-ho perquè havíem d’introduir amb molta exactitud unes barres d’acer inoxidable, però després de donar-hi voltes i amb l’ajuda del fuster vam fer una petita estructura que ens ha permès fer-ho amb força precisió. Estem orgulloses del resultat i tenim ganes de poder seguir avançant amb el porxo, però tenim dubtes ja que hi ha problemes amb la fusta, doncs resulta que hauria d’haver arribat fa uns dies i ens han comunicat que fins el dia 30 no arribarà. I... sense fusta no tenim porxo! Així que ens toca tenir paciència i anar fent els acabats del paviment.

En quant a la vida aquí estem integrades i ens sentim molt còmodes, ja formem part del poble i de la família. Cada cop aprenem més de la seva cultuta, la filosofia i manera de fer les coses. Us escrivim ara mateix des del menjador de casa i estem envoltades d’un munt de gent petita i jove que passeja per la casa, algunes cares conegudes i algunes de noves, mai ens deixen de sorprendre.

El cap de setmana passat vam anar a visitar unes illes que hi ha al mig del gran riu, a prop de la desembocadura al oceà, amb piragua i acompanyades d’altres voluntàries dels pobles del costat. Vam passar hores i hores dins una piragua observant dofins i com a sorpresa final vam veure un cocodril que s’endinsava dins l’aigua on ens havíem estat banyant!

Això és tot família! Estem felices i motivades i amb ganes d’aprofitar al màxim els dies, que ja comencen a passar massa ràpid!

Petonets!
Vam viure en directe una lluita Senegalesa, quina emoció i passió!

El nostre equip de BTCs en plena feina

Excursió al riu amb els petits de la casa!

Preciós paisatge pel feuvle de Thionck Essyl amb uns altres 'alulums'