21.2.17

BIBLIOTECA, AULARI i RESIDÈNCIA per a COOPERANTS de la FUNDACIÓ TALIBÉS a NDANGANE: Ha començat el compte enrere per a la Clara i en Pau!






























Salam Malekoum!

Ha començat el compte enrere per nosaltres i ens notem extranys… Marxem el 25 de Febrer i la Lucia i l’Elias arriben l’11 de manera que tindrem dues setmanetes per fer el traspàs de l’obra i presentar-lis tothom.
Així que ens hem proposat aquestes dues setmanes que queden abans de que arribin fer una apretada per deixar el màxim de temes que podem tancats. Realment encara ens queda temps aquí així que volem aprofitar-lo tan com podem, tant a l’obra com amb la gent que hem conegut.
Pel que fa a l’obra estem centrats amb el mur perimetral, que vam començar a l’acabar els fonaments. A dia d’avui estem formigonant els pilars i cèrcols del mur que com veieu a les fotos estan quedant genial!
L’Ousmane, en Babou, en Bara, en Diouf, en Sadio i en Masse segueixen treballant igual de bé i estem formant un equip cada cop més fort.
Per altra banda, l’equip de fabricació de BTC també segueixen al seu ritme amb l’Emilie i l’Ari al capdavant. Cada dia milloren en quan a la qualitat i la producció dels bricks.
També estem col·locant els bricks de ciment per fer les primeres filades de l’edifici. Ens hem proposat abans de marxar acabar la valla, la fossa sèptica i deixar la totalitat de l’edifici ja definit amb les primeres filades de bricks. Serà una feinada però ho farem tots encantats.
També fa unes setmanes es va incorporar al projecte una persona que serà molt present d’aquí a que s’acabi. És l’Ibnou, un mestre amb la fusta i tant com a menuisier com per charpantier. Esperem poder fer la coberta amb ell! És un dels millors de tot N’Dangane Campament.

Bachicanam! Legui Legui!
L'equip!

Els Blocs de Terra Compactada, assecant-se al sol

La valla, en procés

Els pilars confinats de la valla, encofrats

Provant aparells per al sòcol!