19.5.15

Projecte A Naré: waken-waken!!




Bon soir!!

Aquesta setmana hem avançat amb bastants temes mentres no arribava la fusta de les encavallades per no anar amb retard; així doncs hem fet el reomplert de totes les estances (zona de serveis/habitacions) per aconseguir la cota de paviment desitjada, i s'han fabricat tots els brics de ciment necessaris per executar l'impluvium, que a dia d'avui ja està construit.

En Matar, puntual com és ell, ja ens ha portat les fusteries de les habitacions i de la cuina (falta per acabar les fusteries que emmarquen les mosquiteres interiors), treballa molt bé i "waken-waken" (ràpid)!!

Dimarts ens va arribar la comanda de la fusta restant per acabar les encavallades, després d'anar-les a buscar al mig del bosc, va ser una excursió divertida!
L'Eno ja s'hi ha posat a treballar amb ganes i a dia d'avui ja en tenim gairabé la meitat montades.
Aquesta setmana entrant s'hi sumarà un equip especialista en fusta per agilitzar el montatge de les encavallades i tenir-les montades per pujar-les lo més aviat possible abans no arribi l'època de pluges.

Mentrestant ens hem ocupat d'anar a buscar a Bignona els m2 de xapa de zenc per la coberta, la fusta blanca per acabar el llistonat entre les encavallades i les teles de les estances, per tal de tenir tot el material a l'obra un cop acabem de montar la coberta.

Bocayom*

Emma, Andrea, Patricia i Mireia