25.1.15

Projecte A Naré: La força del voluntariat!



























Una setmana més, la Laura i la Judith ens expliquen l'avançament de les obres de la segona fase del Centre de formació a Thionck-Essyl. Aquest projecte es caracteritza pel gran compromís que demostra la comunitat i la bona entesa amb la ONG Acció Solidària del Vallès. Però , sobretot, en destaca la força de les dones de Thionck-Essyl, que de manera voluntària participen a l'obra ajudant en les tasques més dures.

Concretament d'aquesta setmana tenim constància de la participació de 158 dones, en treballs d'adequació del terreny, tamització i picat de la grava per la fonamentació i excavació de les rases. Sens dubte la seva força és la que ens empeny a continuar treballant per la cooperació!


Bones!

Com va tot? Per aquí tot bé!

Entre dansa i dansa, ja veiem les traces de la futura maison!

Aquesta setmana les dones ens han ajudat bastant a acabar de preparar el terreny, han començat a picar pedres de cara a la preparació del formigó i donen suport als paletes en l’excavació. Divendres vam arribar a tenir 60 dones!

Els paletes treballen molt dur, són uns cracks. L’obra d’art que va fer l’Eno pel replanteig encara ens té meravellades. Quant n’aprendrem d’ells!

Ja tenim tots els materials de la fonamentació a l’obra, a excepció del ferro, que vam anar a comprovar el seu bon estat ahir a Bignona i hem demanat que s’esperin a dilluns a portar-lo.

Aquest cap de setmana segurament anirem a Diatock, a uns 10km, on hem sabut que hi ha un altre equip de catalans portant a terme un projecte per una escola.

Les alulums us envien una abraçada!