19.1.15

Biblioteca a Palmarin: Fonaments enllestits!






























Base-A comença la setmana amb notícies de Palmarin. El ritme frenètic d'obra no para i l'avançament està sent considerable! Avui us volem parlar una mica més de la Mariona i en Josep, els dos voluntaris d'aquest primer torn a Palmarin. La Mariona és una estudiant de l'Escola d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC) i una gran castellera que poc abans de marxar cap a Senegal va entregar el seu projecte final de carrera, aquest viatge li servirà per agafar una valuosísima experiència! En Josep és estudiant de tercer curs de l'Escola Politècnica d'Edificació (EPSEB- UPC) i tot i haver estat abans a Bolívia en un projecte de cooperació, aquesta vegada podrà posar en pràctica els coneixements universitaris en un voluntariat internacional. 

Aquest és el resum de la setmana que hem rebut:




Bon dia família!


Som a la segona setmana d'obra i la (quasi) tercera setmana a Palmarin i això cada cop va a millor!! 
Aquests dies, en lo relatiu a oci, hem fet poca cosa: el diumenge passat vàrem anar a veure la lluita (a l'arena del costat de la biblioteca) i aquests dies hem fet alguna que altra excursió per la platja (a buscar petxines i a veure com descarreguen els pescadors a la platja) i hem vist la dansa tradicional (es hipnotitzant, aquí neixen amb el ritme a dins).
Pel que fa a l'obra, avancem ràpid i bastant bé! aquesta setmana hem deixat la fonamentació pràcticament acabada (segons els nostres càlculs i els del cap d'obra, el dimarts ho deixarem tot formigonat, ja que nomès ens falta els fonaments del porxo). Hem estat tota la setmana muntant encofrats i ferros i el dilluns prepararem ja els armats per començar a pujar pilars a finals de setmana!!


Seguim treballant i posant-vos al dia!
Una forta abraçada!!


Josep i Mariona