31.1.14

Projecte A Naré, segona setmana

Segona setmana a Thionk-Essyl i ja ha començat l'excavació dels fonaments. Les dues arquitectes voluntàries ens expliquen com estan vivint aquests dies... "Bon vespre!!!Com esteu?
Nosaltres estem acabant de tancar el tema de les armadures. Tot i que quan les vam encarregar els hi vam explicar que no volíem el número sinó el diàmetre, ens van fer la comanda malament.
Problemes a part, portem tota la setmana treballant amb les dones i estem molt molt contentes!!! Vénen amb molta energia, ganes de treballar i ganes de ballar també, però ja va bé perquè fan la feina més amena. Avui hem començat a fer rases i hem vist que no necessitem encofrat. La família ens cuida molt, tenim una habitació només per nosaltres i ja som unes expertes a menjar de la plata l'arròs amb peix, que és la dieta de cada dia! Ara mateix estan mirant un combat de lluita senegalesa per la tele, els hauríeu de veure! A més a més estem just davant del terreny i ens va molt bé perquè tenim el material molt a mà i podem fer 10 minuts més de mandra al matí :P Com esteu vosaltres? Molt fred?  Abraçades i petons de colors per tots!"