10.9.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: A Koilakuntla seguim col·locant paviments i fusteries!






























Shuvodayam des de Koilakuntla!

La feina segueix endavant a bon ritme. Els fusters ja han acabat els marcs de les finestres, els han pintat per protegir-los de les inclemències dels monsons típics de la zona i els hem portat a la obra per col·locar-los, que no ha estat feina fàcil. Després de molt picar, llimar, repintar, fer proves, col·locar i recol·locar, els marcs de les finestres ja estan al seu lloc perfectament encaixats. 

D’altre banda els lavabos finalment ja estan enrajolats després d'una minuciosa feina d’en Raju i han quedat preciosos amb les rajoles blaves que ens va ajudar a triar el Vamsi.

En Sivaram i els seus treballadors també han estat ultimant alguns dels detalls de l’obra, fent el “plastering” interior del muret de la terrassa i col·locant les pedres a sobre, així que ara el muret s'ha convertit en el banc més còmode de l'edifici i el lloc de reunió oficial. També han acabat de definir l'accés tancant l'espai entre els pilars, creant així una zona d'entrada diferenciada i aprofitant per fer unes pràctiques estanteries amb pedres de Banganapalle. Per últim hem afegit un banc a la terrassa del pis de dalt per crear un espai d'estar i així tapar les canonades dels banys. 

Fa dies que han començat a tallar sense parar les pedres del paviment interior. Sorprenentment les tallen a mà, perfectament rectes i a una velocitat impressionant. Un cop tallades han començat a col·locar-les a la planta baixa, i han seguit pel pis de dalt. 

La vida a KKL avança plàcidament. El dia 15 d'agost va ser el dia de la independència de la Índia i vam tenir tots un cap de setmana de descans que nosaltres vam aprofitar per escapar-nos a Bangalore i visitar així una de les principals ciutats del país i la més avançada tecnològicament. Vam poder veure per fi una ciutat sense búfals pel mig del carrer i vam aconseguir no morir atropellades pel caòtic trànsit de la ciutat. 

Una forta abraçada i fins aviat,

Clàudia i Marta
Les pedres de Bethamcherla

Les noves estanteries

Col·locant les pedres al muret

Col·locant el paviment interior

Els lavabos acabats!

Els fusters Das i Achir treballant

Pintant les fusteries

Descarregant els marcs a l'obra

El procés del "fitting" dels marcs

Col·locant les fusteries al seu lloc