5.12.13

Busquem voluntari/a!L'Abdoulaye viu a Manresa i fa temps pensava en com podia ajudar a millorar la situació del seu poble d'orígen, Ndomor , una petita població situada a 70km de Dakar, al nord de Senegal. Un dels problemes més greus de la comunitat és que l'únic centre de salut en un radi de 20km es troba molt deteriorat i és urgent la seva rehabilitació. A través de la ONG Amics del Senegal del Bages i gràcies al finançament de l'Ajuntament de Manresa, volem fer realitat el somni de l'Abdoulaye i encarar el primer projecte 2014 de base-A però per fer-lo realitat necessitem la vostra ajuda!! 

Busquem una persona voluntària disposada a desplaçar-se desde finals del mes de Gener fins a finals del mes de Març o principis del mes d'Abril per tal de dur a terme la direcció d'obra de la rehabilitació del centre de salut. 

Busquem preferentment una persona de l'àmbit de l'arquitectura (estudiant d'arquitectura o d'enginyeria d'edificació) que tingui ganes de viure una aventura diferent que de ben segur aporta una gran experiència professional internacional, i un creixement personal incomparable. Aquesta persona aniria acompanyada durant tota l'estada a Senegal per la Cristina Cano, treballadora social especialitzada en cooperació per al desenvolupament, que coordinarà les tasques de sensibilització i participació de la població de Ndomor al projecte.

Si estàs interessat/ada posa't en contacte amb nosaltres a través del correu coord.basea@gmail.com abans del 31 de Desembre. 

Comptem amb tu!!!