27.6.12

Base-A * Primera setmana a Senegal



























Els projectes a la Casamance de Base-A avancen amb bon ritme. Els estudiants d'arquitectura han presentat les seves idees per a la construcció de les aules, i els membres dels comitès escolars han participat molt activament en el disseny final de la proposta, mantenint els criteris de construcció sostenible i integració en l'entorn. S'han realitzat diverses reunions i s'han acordat les col·laboracions dels alumnes, pares i mares dels centres educatius, que treballaran voluntàriament en la construcció. Durant  aquesta setmana s'iniciaran els treballs d'exacavació dels fonaments i les gestions de compra de materials locals (fusta, sorra, eines, ciment...)

Els voluntaris catalans conviuen amb famílies senegaleses, per compartir la seva cultura i integrar-se en la comunitat. Podeu seguir els progressos de l'obra en aquest blog i a la  pàgina de facebook de Base-A.




Los proyectos en la Casamance de Base-A avanzan con buen ritmo. Los estudiantes de arquitectura han presentado sus ideas para la construcción de las aulas, y los miembros de los comités escolares han participado muy activamente en el diseño final de la propuesta, manteniendo los criterios de construcción sostenible e integración en el entorno. Se han realizado diversas reuniones y han acordado las colaboraciones de los alumnos, padres y madres de los centros educativos, que trabajarán voluntariamente en la construcción. Durante esta semana se iniciarán los trabajos de exacavación los cimientos y las gestiones de compra de materiales locales (madera, arena, herramientas, cemento ...)

Los voluntarios catalanes conviven con familias senegalesas, para compartir su cultura e integrarse en la comunidad. Podeis seguir los progresos de la obra en este blog y en la página de facebook de Base-A.