6.5.12

V Jornades Ecoark


Aquest cap de setmana s'han dut a terme les V Jornades Ecoark sobre construcció ecològica. Unes interessants jornades destinades a difondre l'arquitectura i construcció amb materials naturals i la recuperació de tècniques tradicionals.
 


El col·lectiu Ecoark, format per diversos professionals del sector de la construcció va coordinar de manera desinteressada aquestes jornades en les que vam poder disfrutar de ponències de bioconstrucció i geobiologia. Les ponències teòriques van anar acompanyades de tallers de construcció en pedra seca, cob, volta catalana, entre d'altres.


L'Anna Altemir, de Base-A va ser convidada a explicar el seu projecte final de carrera com a guanyadora del concurs "Joves Promeses".


Per a més informació podeu dirigir-vos a www.ecoark.netEste fin de semana se han llevado a cabo las V Jornadas Ecoark sobre construcción ecológica. Unas interesantes jornadas destinadas a difundir la arquitectura y construcción con materiales naturales y la recuperación de técnicas tradicionales.

El colectivo Ecoark, formado por varios profesionales del sector de la construcción coordinó de manera desinteresada estas jornadas en las que pudimos disfrutar de ponencias de bioconstrucción y geobiología. Las ponencias teóricas fueron acompañadas de talleres de construcción en piedra seca, cob, bóveda catalana, entre otros.

Anna Altemir, de Base-A fue invitada a explicar su proyecto final de carrera como ganadora del concurso "Jóvenes Promesas".


Para más información pueden dirigirse a www.ecoark.net